Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Vizita PS Claudiu la Capela Arhiereilor din Blaj

 
FOTO: Vizita PS Claudiu la Capela Arhiereilor din Blaj
  • 03 Mai 2016
  • 3634

În data de 2 Mai, a doua zi de Paști, parohia Blaj II – Capela Arhiereilor, a trăit un moment de har cu ocazia Liturghiei Arhierești oficiată de Preafinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei Ariepiscopiei Majore din Blaj. Bucuria a fost mare și datorită numărului considerabil de credincioși care au participat activ la acastă bucurie pascală.

(GALERIE FOTO)Sursa foto: Claudiu Nicușan

După Sfânta Liturghie părintele paroh Cristian Rus a mulțumit Preasfinției Sale Claudiu pentru prezența Sa în mjlocul enoriașilor, mulțumind totodată, Întâi Stătătorului Bisericii noastre, Preafericitul Părinte Cardinal Lucian pentru grija pastorală ce o are pentru parohia noastră.

Părintele paroh a mulțumit deasemenea Centrului Maltez reprezentat de  Doamna Președinte Crina Velicea; deasemnea a mulțumit și  Sorei Benigna, Doamnei Adriana Belu și copiilor care au prezentat sceneta În drum spre Emaus și tuturor acelora care au contribuit la organizarea acestui eveniment.

Pr. Aurel Rus