Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Telegrama papei Francisc în urma atentatului din Germania

 
Telegrama papei Francisc în urma atentatului din Germania
  • 25 Iul 2016
  • 2303

Papa Francisc i-a transmis o telegramă arhiepiscopului de München, cardinalul Reinhard Marx, în care își exprimă consternarea față de teribilul act de violență petrecut vineri în orașul bavarez München, în care și-au pierdut viața nouă persoane, majoritatea tineri.

În telegrama semnată de cardinalul secretar de Stat Pietro Parolin, Sfântul Părinte se alătură durerii celor care au supraviețuit și își exprimă apropierea și solidaritatea față de suferința lor. Pontiful îi încredințează milei lui Dumnezeu pe cei care și-au pierdut viața, se roagă pentru cei răniți și le mulțumește forțelor de ordine pentru angajamentul și devotamentul arătat. Papa Francisc îl roagă pe Cristos, Domnul vieții, să dăruiască tuturor mângâiere și consolare și împarte la toți binecuvântarea sa apostolică, în semn de speranță.

(rv – I. Ursuleac)Sursa:ro.radiovaticana.va