Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

IMN dedicat MONS. VLADIMIR GHIKA

 
IMN dedicat MONS. VLADIMIR GHIKA
  • 04 Iul 2013
  • 3023
Mai sunt mai puțin de două luni până la beatificarea lui Vladimir Ghika (1873-1954), prinț, preot și martir român, eveniment ce va avea loc la București, la 31 august 2013 în cadrul unei Sfinte Liturghii solemne. Pentru acest eveniment deosebit pentru viața bisericii locale și nu numai, a fost compus un imn. Versurile și muzica îi aparțin maestrului Marcel Octav Costea, organist al Catedralei Sf. Iosif din capitală și profesor la Universitatea Națională de Muzică din București.

Este primul cântec dedicat monseniorului Vladimir Ghika. Atât partitura cât și versurile imnului au ajuns deja în parohiile Arhidiecezei Romano-Catolice de București, iar acum sunt disponibile și online, așa încât toți cei care doresc, îndeosebi cei care vor lua parte la celebrarea beatificării lui Vladimir Ghika, să cunoască deja imnul până la 31 august a.c. 

Pentru a descărca partitura muzicală dați click aici ; pentru a asculta linia melodică dați click aici.Sursa:www.arcb.ro