Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

O manifestație pentru apărarea embrionului uman

 
O manifestație pentru apărarea embrionului uman
  • 08 Iul 2013
  • 2824
Alianța Vita organizează joi 11 iulie, începând de la ora 12:30, în fața Domului Invalizilor din Paris o manifestație, legală și pașnică, pentru apărarea embrionului uman și pentru a se opune ridicării interdicției de cercetare ce conduce la distrugerea lui.

Luni 11 iulie Adunarea Națională a Franței se pregătește să voteze o lege ce va ridica interdicția de cercetare asupra embrionului uman, actualmente fiind posibil doar prin derogare. În timp ce cercetarea asupra animaleleor devine din ce în ce mai restrictivă și scumpă, embrionul uman devine noul cobai, disponibil și gratuit. Acest fapt fiind împotriva demnității umane, deoarece embrionul uman este ”unul dintre noi”.

Manifestația se va desfășura sub sigla campanieie ”Unul dintre noi”, înscriindu-se în actualul elanul European ce dorește să protejeze embrionul uman și să obțină încetarea finanțării europene a programelor ce doresc distrugerea embrionului. În acest sens au fost deja strânse mai mult de 600 000 de semnături dela cetățenii uniunii europene.Sursa:lesalonbeige.blogs.com