Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Ziua mondială de rugăciune pentru ZMT

 
Ziua mondială de rugăciune pentru ZMT
  • 11 Iul 2013
  • 4507

Joi 11 iulie, cu două săptămâni înainte de începerea ZMT de la Rio, credincioșii din lumea întreagă se vor uni în rugăciune pentru a susține pregătirea acestui eveniment. Cu toții suntem invitați, în grup sau de unii singuri, să ne rugăm pe durata întregii zile pentru ZMT. Părintele Leonardo, responsabilul sectorului pastoral, subliniază importanța  unirii în rugăciune pentru pregătirea Zilelor Mondiale ale Tineretului. Această inițiativă est în sintonie cu dorința Papei Francisc care, de asemenea, a invitat credincioșii prin intențiile din luna iulie să se roage ”pentru ca Zilele Mondiale ale Tinerilor ce se desfășoară în Brazilia să încurajeze tinerii în a deveni discipoli și misionari ai Evangheliei”.

Ziua mondială de rugăciune pentru ZMT nu este o inițiativă izolată a Comitetului Organizatoric Local al ZMT. Din 23 iunie, tineri din lumea întreagă s-au unit în rugăciune pentru ZMT prin intermediul rețelei sociale May Feelings  Foarte mulți tineri brazilieni și-au manifestat dorința de a organiza o zi specială pentru acest mare eveniment, iar organizatorii ZMT au acceptat această idee cu mult entuziasm: ”Este foarte important ca fiecare să se înfățișeze în fața lui Dumnezeu pentru a cere ajutor, putere și Harul Său pentru a ne ajuta să pregătim această întâlnire ce se apropie”, a declarat părintele Leonardo.

În ceea ce privește desfășurarea zilei mondiale de rugăciune din 11 iulie, pr. Leonardo a explicat: ”Se pot face rugăciuni de unii singuri sau în grup în orice moment al zilei”.

În această zi de joi 11 iulie, toți cei ce doresc să ajute ZMT și-l iubesc pe Cristos sunt invitați să ofere un moment din ziua lor pentru a se ruga pentru ZMT Rio 2013. Se pot împărtăși rugăciunile pe site-ul: www.mayfeelings.com/JMJRIO2013/

Traducere: ACC

Sursa: rio2013.com