Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Mesajul de condoleanțe al PF Cardinal Lucian adresat Doamnei Carmen Iohannis

 
Mesajul de condoleanțe al PF Cardinal Lucian adresat Doamnei Carmen Iohannis
  • 11 Oct 2016
  • 5250

Mult Stimată Doamnă Carmen Iohannis,

În numele Episcopilor, preoților și credincioșilor întregii Biserici Greco-Catolice din România, Vă adresez cele mai sincere condoleanțe în aceste momente când Mama Dumneavoastră S-a reîntors în Casa Părintelui Ceresc.

Fiică credincioasă a Bisericii noastre, serva lui Dumnezeu Georgeta a înțeles să lupte lupta cea bună, să păstreze și să transmită credința, tezaurul cel mai de preț, singurul odor pentru care primim Cununa cea nepieritoare.

În aceste momente de încercare pentru familia Dumneavoastră, ne amintim de cuvintele pline de speranță ale Mântuitorului Cristos, El fiind Poarta prin care, dacă va intra cineva se va mântui (cfr. In 10, 9), fiindcă „oricine şi-a pus în El speranţa, acesta se curăţeşte pe sine, aşa cum Acela curat este“ (1In 3, 3). 

Încrezători în Cuvântul cel dătător de viață al Domnului Isus Cel Înviat, Vă asigurăm, mult Stimată Doamnă, de aproprierea sufletească și de unirea în rugăciune, ca Domnul Puterilor Cerești să îi dăruiască servei Sale Georgeta odihna cea veșnică în locașurile celor drepți.

 

Să se odihnească în pace.

 

 

+ Lucian Cardinal Mureşan


Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma,

Greco-Catolică