Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Pelerinajul Parohiei Române de la Paris la Sanctuarul de la Pontmain și la Mont Saint Michel

 
FOTO: Pelerinajul Parohiei Române de la Paris la Sanctuarul de la Pontmain și la Mont Saint Michel
  • 31 Oct 2016
  • 2850

Sâmbătă 29 octombrie 2016, Parohia Greco-Catolică Română „Sfântul Gheorghe” din Paris a organizat un pelerinaj la Sanctuarul Maicii Sfinte de la PONTMAIN și la MONT SAINT MICHEL.

(GALERIE FOTO)

Cei peste 120 de pelerini au participat la celebrarea Sfântei Liturghii în Bazilica de la Pontmain, apoi au vizitat sanctuarul construit în urma apariției Maicii Sfinte din 17 ianuarie 1871, când timp de 3 ore Fecioara Maria s-a arătat într-o lumină strălucitoare unor copii înconjurați de comunitatea parohială și în prezența parohului de atunci, părintele Abbé Guérin. De la Pontmain, pelerini s-au îndreptat înspre Mont Saint Michel, situat în Golful Saint-Malo din Marea Mânecii, fiind singurul loc care nu a putut fi cucerit de armatele engleze în timpul „Războiului de 100 de ani”, unde s-au rugat Paraclisului Maicii Domnului în biserica mănăstirii dedicată Sfântului Arhanghel Mihail.

Scopul pelerinajului credincioșilor de la Paris, însoțiți de Pr. Paroh Cristian Crișan și de Pr. Mihai Marina, a fost unul spiritual, de regăsire interioară și în spirit de pocăință.

ACC