Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Ordinul "Preasfânta Treime" conferit unui preot din Roma

 
Ordinul "Preasfânta Treime" conferit unui preot din Roma
  • 22 Noi 2016
  • 3411

În sărbătoarea Intrării în Templu a Maicii Domnului, 21.11.2016, Asociația “Inocențiu Micu – Klein” a credincioșilor greco – catolici din Italia, a avut parte de o surpriză: recunoștința Preafericirii Sale Lucian Mureșan, cardinal, Arhiepiscop și Mitropolit al Bisericii Greco-Catolice Române Unite cu Roma.

În cadrul celebrării liturgice de la Colegiul Pontifical Pio Romeno, Preasfinția Sa, Claudiu Lucian Pop, a transmis mesajul Preafericirii Sale Lucian Mureșan, sensibilizat de acțiunile și evenimentele organizate de Asociația “Inocențiu Micu – Klein” în scopul de a ajuta credincioșii români pe plan spiritual, social și cultural.

Astfel, pentru râvna și dărnicia arătată față de Biserică, precum și pentru mărturisirea de credință creștină, prin cuvânt și fapte bune, Prefericiriea Sa a conferit ordinul "Preasfânta Treime" părintelui Marcu Valentin Nelu, președintele Asociației.

Ioan - Ștefan Dumitraș

 Sursa:assimklein.it