Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Taizé, Vara 2017: Săptămână specială pentru tineri între 18-35 de ani

 
Taizé, Vara 2017: Săptămână specială pentru tineri între 18-35 de ani
  • 30 Dec 2016
  • 3438

Din 20 până pe 27 august 2017, vom organiza o întâlnire în Taizé, destinată tinerilor cu vârste între 18 – 35 de ani. Toţi tinerii cu aceste vârste sunt invitaţi – fie studenţi, şomeri, angajaţi sau voluntari.

Datorită programului special din această săptămână, îi rugăm pe cei de 15-16 ani, pe adulţii de peste 35 de ani şi pe familiile cu copii să vină în altă perioadă în 2016.

Scopul acestei săptămâni este de a le permite tinerilor cu un mod de viaţă asemănător sau cu o situaţie asemănătoare la locul de muncă, să se întâlnească şi să discute viitorul lor, văzut în lumina credinţei.

Va fi o introducere biblică pentru toată lumea la finalul rugăciunii de dimineaţă. La ora 10:00, diverşi oameni vor conduce workshop-uri: tineri de pe continente diferite, oameni implicaţi în organizaţii internaţionale sau comunităţi creştine, sau iniţiative locale de solidaritate. Vor urma grupuri mici de discuţii, organizate în funcţie de teme: îngrijire medicală, muncă socială, ştiinţă, educaţie, artă, IT, economie, teologie etc. Un alt grup poate reuni pe aceia care încă nu s-au hotărât asupra studiilor şi viitorului lor.

La începutul după-amiezei, va fi organizată o „sărbătoare a naţiunilor”, înainte de workshop-uri, condusă de invitaţi şi o repetiţie a cântecelor.

Se vor organiza, de asemenea, workshop-uri pentru cei care au stat mai mult timp ca şi voluntari alături de comunitate, fie în Taizé, fie la întâlnirile şi comunităţile provizorii din întreaga lume.

Dorim să îi încurajăm pe cei care vin în această săptămână să aducă cu ei şi pe alţi tineri care nu s-ar fi gândit la asta, sau care nu ar fi avut posibilitatea să vină: refugiaţi, persoane cu handicap, şomeri ...Sursa:taize.fr

Știri din aceeași categorie