Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

LIVE: ”Te Deum”, Sfânta Liturghie de Anul Nou și rugăciunea ”Angelus”, celebrate de Papa Francisc

 
LIVE: ”Te Deum”, Sfânta Liturghie de Anul Nou și rugăciunea ”Angelus”, celebrate de Papa Francisc
  • 31 Dec 2016
  • 4087

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, la ora 17.00 (18, ora României), în bazilica Sfântul Petru, papa Francisc celebrează primele Vespere la solemnitatea Sfintei Fecioare Maria, Născătoare de Dumnezeu (ritul latin). Celebrarea este urmată de expunerea Preasfântului Sacrament al Euharistiei, tradiționala cântare a imnului ”Te Deum”, la încheierea anului civil, și Binecuvântarea euharistică.

Ritul sacru poate fi urmărit în direct aici:

Duminică, 1 ianuarie 2017, solemnitatea Sfintei Fecioare Maria, Născătoare de Dumnezeu (ritul latin), și octava solemnității Nașterii Domnului, papa Francisc celebrează Sfânta Liturghie la ora 10.00 (11, ora României) în bazilica San Pietro. Prin tradiție, Biserica catolică marchează în prima zi a noului an calendaristic și Ziua mondială a păcii, care în acest an a ajuns la cea de-a 50-a ediție și are ca temă ”Nonviolența, stilul unei politici pentru pace”.

În aceeași zi, la ora 12.00 (13, ora României), Sfântul Părinte recită rugăciunea ”Angelus” de la fereastra apartamentului pontifical din Palatul Apostolic împreună cu credincioșii care vin în Piața San Pietro.Sursa:ro.radiovaticana.va