Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

PS Alexandru a fost sărbătorit la aniversarea a 80 de ani

 
PS Alexandru a fost sărbătorit la aniversarea a 80 de ani
  • 24 Ian 2017
  • 2883

Prea Sfinţia Sa Alexandru Mesian a împlinit la 22 ianuarie 2017, venerabila vârstă de 80 de ani. Deja în săptămâna premergătoare acestui eveniment, Prea Sfinţitul Părinte episcop a fost felicitat în mai multe rânduri. Astfel, în ziua de 12 ianuarie 2017 cu ocazia reuniunii lărgite a protopopilor şi consilierilor eparhiali, a fost sărbătorit în cadrul acestei întâlniri.

În ziua de 20 ianuarie, P.S. Alexandru, a fost felicitat de colaboratorii de la Centrul eparhial: preoţii din Curia Episcopală, laicii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Episcopiei de Lugoj, dar şi alţi invitaţi apropiaţi. De-asemenea Prea Sfinția Sa a fost felicitat de o parte din protopopii și preoții eparhiei de Lugoj prezenți la palatul episcopal.

Momentele de sărbătorire au continuat duminică, 22 ianuarie, în catedrala „Coborârea Sfântului Spirit” cu sfânta Liturghie Arhierească de la ora 10.30, unde, alături de P.S. Alexandru au concelebrat: Mons. Angelo-Narcis Pop, Vicar General, pr. Teodor Baba, protopop de Lugoj şi pr. Narcis Ardelean, paroh la Şanoviţa. La sfârşitul Sfintei Liturghii, Mons. Angelo-Narcis Pop a adresat ierarhului lugojean urări din partea clerului şi a persoanelor consacrate din Eparhia de Lugoj, din partea credincioşilor şi din partea tuturor colaboratorilor Prea Sfinţiei Sale. Prea Sfinţia Sa a primit mai multe buchete de flori atât din partea corului, cât şi a credincioşilor. La final, Prea Sfinţitul Alexandru a mulţumit mai întâi bunului Dumnezeu şi Prea Curatei Fecioare Maria pentru toate harurile primite în această viaţă; a mulţumit colaboratorilor şi corului pentru aceste momente. De asemenea a mulţumit şi tuturor celor care l-au felicitat.

Clerul, persoanele consacrate şi credincioşii din Eparhia de Lugoj, roagă pe Atotputernicul Dumnezeu prin mijlocirea Prea Curatei Fecioare Maria să dăruiască Prea Sfinţitului Alexandru, sfinte bucurii, deplină sănătate în împlinirea slujirii arhiereşti spre mai mare mărire a lui Dumnezeu, a Bisericii Sale şi spre binele tuturor credincioşilor.

Întru mulţi şi fericiţi ani, Prea Sfinţite Părinte Alexandru!

Raimondo-Mario Rupp

 

Mai multe fotografii se găsesc AICI.

 Sursa:bru.ro