Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Protejând familia, Rusia își face adepți

 
Protejând familia, Rusia își face adepți
  • 30 Iul 2013
  • 3858
Statele europene din est urmează acum exemplul Rusiei pentru a proteja copiii; încearcă să frâneze militantismul favorabil activităților sexuale ”ne-tradiționale”, în timp ce asociațiile de homosexuali sunt furioase.

Luna trecută, Moldova a votat o nouă legislație ce interzice distribuirea informațiilor ”destinate promovării prostituției, pedofiliei, pornografiei și a vulgarizării oricărui tip de relație ce are legătură cu căsătoria și familia”. Recent, Lituania a adoptat o lege similară, iar parlamentul ucrainean se concentrează pe aceeași temă.

Legislațiile sunt destinate pentru a proteja minorii de informațiile explicite, ce i-ar impinge să ia decizii dăunătoare vârstei lor. Legislația rusă, adoptată în iunie, prevede amendarea persoanelor și asociaților care promovează comportamente sexuale ”ne-tradiționale” copiilor. [...]

Modul de viață a homosexualilor în particular este asociat unei pleiade de riscuri pentru sănătate. Persoanele care adoptă practicile homosexuale sunt de 18 ori mai expuse riscului de a se infesta cu virusul HIV/SIDA decât alte persoane. Se expun mult mai mult riscului de a contacta boli cu transmitere sexuală, de a se droga, de a deveni depresivi și de a comite tentative de suicid.

Aceste legislații sunt în vigoare în anumite State ale Federației Ruse de aproximativ un deceniu. Legislatorii din țările învecinate Rusiei au început să redacteze legi similare anul acesta, după ce Obama a dat ordin ambasadorilor săi să promoveze drepturile persoanelor lesbiene, gay, bisexuale și transsexuale și să stimuleze un cadru favorabil organizațiilor străine care promovează aceste drepturi. [...]

În Rusia, un sondaj recent al Pew Research Center a concluzionat că doar 16%  din populație consideră homosexualitatea acceptabilă pentru societate.

[...] Presiunile internaționale nu au descurajat țările vecine, gata fiind să aprobe legi similare celor din Rusia.”

Traducere: ACCSursa:lesalonbeige.blogs.com