Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Incredibila poveste a aniversării unei fetițe cu autism

 
Incredibila poveste a aniversării unei fetițe cu autism
  • 14 Mar 2017
  • 1691

Totul era pregătit pentru a primii pe cei 25 de invitați: prăjituri, tort, bomboane, baloane... Tot ce era nevoie pentru ziua de naștere a unui copil demn de acest nume. Rhianna, o fetiță de nouă ani din Australia, cu autism, aștepta cu nerăbdare și entuziasm petrecerea pregătită pentru ea, numărând zilele rămase până la serbarea zilei sale de naștere. Când a venit momentul, dezamăgirea a fost foarte mare: mesajele de anulare veneau unul după altul, toți oaspeții s-au scuzat anunțând că nu mai pot veni, scrie Daily Mail.

Candy, mama Rhiannei care organizase totul, s-a văzut nevoită să găsească soluții pentru a-și consola fetița care suferă de izolare în viața de zi cu zi. Cu inimă zdrobită, și ne știind cum să-i dea această veste fiicei sale, a scris despre dificultatea ei într-o postare într-un grup de mame pe Facebook: "Astăzi este ziua de naștere a prințesei mele și nu va mai veni nici un oaspete." Mișcate de această situație, membrele grupului au anunțat că, dacă Candy este de acord, sunt gata să vină la petrecere. În cele din urmă, peste patruzeci de persoane, pe care nici Candy și nici Rhianna nu le văzuseră vreodată, au venit la aniversare și au sărbătorit cu multă bucurie.

Mai mult decât atât, oameni din toată lumea au lăsat comentarii și au trimis materiale video pentru a-i dori o zi de naștere fericită Rhiannei. "Oamenii pe care-i cunosc de peste 20 de ani, îmi evită fiica și au anulat invitația, iar oameni pe care nu-i cunosc au venit pentru a mă ajuta, a spus mama bulversată de această experiență.

Traducere: ACC

 Sursa:it.aleteia.org