Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Michael Buble și „miracolul lui Dumnezeu” care i-a vindecat fiul

 
Michael Buble și „miracolul lui Dumnezeu” care i-a vindecat fiul
  • 21 Mar 2017
  • 3987

„După aceste luni atât de lungi, Noah se simte foarte bine”, a declarat actorul Dario Lopilato în cotidianul argentinian La Nacion. Dario, unchiul lui Noah Buble, a afirmat că vindecarea a fost „un miracol de la Dumnezeu”. Într-o altă declarație publică, Michael și soția lui se simte „din ce în ce mai bine”.

În luna noiembrie a anului trecut, Noah a fost diagnosticat cu cancer la ficat. Ultimele luni au reprezentat pentru întreaga familie un adevărat calvar, pe care Dario a reușit să-l depășească datorită credinței sale puternice.

„Pentru mine e foarte greu să vorbesc despre asta”, a declarat Dario Lopilato în interviu. „Eu cred în Dumnezeu și întotdeauna am căutat alinare în Isus Cristos. Sunt convins că Dumnezeu a făcut un miracol”.

Vorbind despre credința sa și despre rolul său în povestea lui Noah, acesta a spus: „Pentru mine, religia este un mod de viață. Acum m-am agățat cu toată puterea mea. Acele zile cu multă obscuritate au zile cu adevărat dificile”.

Atunci când medicii i-au informat pe Michael Buble și pe soția sa Luisiana că micuțul Noah este bolnav, aceștia au făcut publică știrea într-o postare pe Facebook:

„Suntem devastați, fiul nostru mai mare Noah a fost diagnosticat recent cu cancer... În acest moment greu, cerem doar rugăciunile voastre și să ne respectați viața privată. Avem un drum lung în față și sperăm să câștigăm această luptă cu sprijinul familiei, al prietenilor și al faniilor din întreaga lume, cu voia Domnului”.

„Foarte multe persoane s-au rugat pentru Noah. Dumnezeu există”, a încheiat Dario. 

 

Traducere: Liviu Ursu

 

 Sursa:it.aleteia.org