Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Imaginea devotamentului: soțul așteaptă în fața ușii soției bolnave

 
Imaginea devotamentului: soțul așteaptă în fața ușii soției bolnave
  • 02 Mai 2017
  • 3683

Californianul Jon Newman a arătat recent lumii întregi și fiicei sale, ce înseamnă cu adevărat legătura căsătoriei.

Acest soț iubitor vroia să se asigure că soția sa, Marci, care tocmai a fost supusă unui tratament pe bază de radiații pentru cancer tiroidian, îl simte aproape, chiar dacă se află în izolare într-o altă cameră.

Newman, tatăl fetiței de 17 ani, MacKenna, a luat o masă și un scaun și s-a așezat în fața ușii soției sale, pentru a fi acolo, în caz de necesitate.

„Jon mă însoțește la fiecare control medical, la fiecare analiză de sânge, la fiecare operație și la fiecare ședință de radiații”, a declarat Marci. A continuat: „Și, după cum puteți vedea, dacă nu poate să fie lângă mine, rămâne cât mai aproape posibil”.

Fiica celor doi, a postat pe Twitter fotografia tatălui său, însoțită de acest mesaj: „Tatăl meu a așezat un birou în fața ușii mamei mele bolnave, iar eu plâng”.

Deși este dificil să-ți vezi mama suferind, imaginea tatălui care face ceea ce părinții știu să facă cel mai bine, să aibă grijă de familie și să o protejeze, trebuie să fie o mare sursă de alinare pentru fată.

Acțiunile lui Jon sunt un memento a modului în care părinții trebuie să fie un exemplu pentru copiii lor. Totodată, această imagine arată că împreună părinții sunt mai puternici și că legătura unui cuplu se poate consolida, chiar și în cele mai dificile momente ale vieții.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:it.aleteia.org

Știri din aceeași categorie