Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Novenă către Fecioara de la Fatima (Ziua a IX-a)

 
Novenă către Fecioara de la Fatima (Ziua a IX-a)
  • 12 Mai 2017
  • 2917

Ziua a noua (12 mai)

Mesajul de la Fatima:

„Dacă ei vor împlini cererile mele, Rusia se va converti, şi aici va fi pace.”

Răspunsul nostru:

O, Imaculată Inimă a Mariei, Fecioara Rozariului de la Fatima, tu ai promis darul întoarcerii Rusiei şi speranţa păcii în lume, dacă noi vom împlini cererile tale. O, Mama Speranţei, păzeşte-ne pururea în harul lui Cristos. Dă-ne adevărata părere de rău pentru păcatele noastre şi tăria de a evita ocaziile de păcat. Luminează inimile noastre cu un zel arzător, ca să ne rugăm toată ziua pentru întoarcerea tuturor ţărilor şi popoarelor fără de Dumnezeu. Aprinde în noi dragostea faţă de aproapele nostru, ca să fim gata a oferi toate neajunsurile zilnice ale vieţii noastre pentru mântuirea păcătoşilor. Trezeşte în noi o iubirea înflăcărată pentru Imaculata Ta inimă şi ne învredniceşte să-Ţi oferim acte de reparare în primele sâmbete. Fecioară de la Fatima, recitarea zilnică a Rozariului Tău să ne facă să avem pururea înaintea ochilor acest ţel al nostru şi să ne întărească în a-l împlini. Amin.


Fecioara Rozariului de la Fatima, dă-ne nouă darul special ce-l cerem în această novenă! (Gândeşte­te la darul special pe care îl ceri Preasfintei Fecioare Maria.)
Fecioara Rozariului de la Fatima, întoarce-i pe cei rătăciţi la Cristos!
Fecioara Rozariului de la Fatima, mântuieşte sufletele tuturor păcătoşilor!