Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Benedict XVI a făcut o scurtă ieşire la Castel Gandolfo

 
Benedict XVI a făcut  o scurtă ieşire la Castel Gandolfo
  • 19 Aug 2013
  • 3044
Benedict al XVI-lea a mers duminică după amiază la Castel Gandolfo. Însoţit de fratele său, mons. Georg Ratzinger, şi surorile comunităţii „Memores Domini”. Papa emerit a recitat rugăciunea rozariului în grădinile Vilei Pontificale, amplasată pe malul lacului Albano, în sud-estul Romei.

Succesiv, Benedict al XVI-lea - 86 de ani, teolog de rară fineţe şi iubitor de muzică - a asistat la un recital de muzică clasică pentru pian, instrument la care el însuşi a cântat de mai multe ori.

Vizita discretă la Castel Gandolfo a durat aproximativ trei ore. În timpul serii, Benedict al XVI-lea a revenit cu automobilul la reşedinţa sa din apropierea bazilicii San Pietro. A fost prima sa ieşire din micul stat, după mai bine de trei luni de când s-a stabilit în fosta mănăstire „Mater Ecclesiae” din Grădinile Vaticanului.
Sursa:ro.radiovaticana.va