Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

În fiecare seară, Papa emerit Benedict al XVI-lea recită Rozariul în Grădinile Vaticanului

 
În fiecare seară, Papa emerit Benedict al XVI-lea recită Rozariul în Grădinile Vaticanului
  • 21 Iun 2017
  • 3493

Prezența tăcută a Papei emerit Benedict al XVI-lea „face mult bine Bisericii și poporului lui Dumnezeu”. Acest lucru a fost afirmat de către Mons. Georg Gänswein, prefect al Casei Pontificale, cu ocazia lansării cărții „Joseph Ratzinger - Benedict al XVI-lea. Imaginile unei vieți”, care a avut loc miercuri, 14 iunie a.c.

Volumul, scris de Maria Giuseppina Buonanno și Luca Caruso, cu prilejul aniversării a 90 de ani de către Papa emerit, exprimă multă afecțiune, susținere, încurajare și recunoștiință, nu doar din partea persoanelor catolice.

De asemenea, secretarul Papei Benedict al XVI-lea, a povestit și unele noutăți despre acesta: „În fiecare seară facem o mică plimbare, care începe și se termină la Grota Lourdes din gradinile Vaticanului, unde spunem Rozariul. Mons. Gänswein a adăugat că „la început plimbarea era mai lungă, acum s-a redus, dar puterea inimii a crescut”.

„Prezența Papei emerit este foarte tăcută și foarte activă în rugăciune. Este apreciată de multe persoane”, a spus prefectul Casei Pontificale. „Tăcând, vorbește: este o convorbire care face mult bine persoanelor, Bisericii și poporului lui Dumnezeu”.

 

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:papaboys.org