Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO/VIDEO: 148 de participanți în tabăra pentru părinți și copii

 
FOTO/VIDEO: 148 de participanți în tabăra pentru părinți și copii
  • 16 Aug 2017
  • 1946

Duminică 13 august, s-a încheiat la Vima Mică, Maramureş, Tabără pentru părinţi şi copii organizată de Parohia Greco-Catolică Beclean şi coordonată de pr. Alin Cîndea împreună cu o echipă de animatori. Motto-ul taberei din acest an, ajunsă la cea de-a XII-a ediţie, a fost: „Credinţa noastră este viaţa noastră” (Cardinal Iuliu Hossu)
(ALBUM FOTO 1)

(ALBUM FOTO 2)

(ALBUM FOTO 3)

Pe parcursul celor trei zile petrecute în Defileul Lăpușului, la granița dintre Țara Chioarului și a Lăpușului, cei 148 de participanți, printre care se numără 12 francezi și un spaniol, s-au bucurat de activități și ateliere specifice care le-au dat celor prezenţi posibilitatea de a se cunoaşte mai bine, de a comunica mai mult şi mai eficient, de a-şi dărui prietenia şi de a fi mai apropiaţi între ei şi toţi împreună de Cristos, sursa bucuriei și a iubirii.

Sâmbătă, 12 august, organizatorii și participanții s-au bucurat de vizita și cateheza Preasfinției Sale Florentin, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla. Ierarhul a răspuns întrebărilor tinerilor, i-a vizitat în timpul atelierelor de creație, s-a rugat împreună cu participanții și i-a binecuvântat. A fost un moment înălțător, apreciat de toți.

În cele trei zile de tabără, organizatorii au pregătit un program astfel încât acest loc relaxant unde Cerul se întalneşte cu Pământul, iar Cuvântul lui Dumnezeu găsește o rezonanță puternică în liniştea şi aerul curat, să le ofere atât celor mici cât şi celor mari un timp de neuitat. Participanților li s-a asigurat cazarea în corturi şi masa. Prin activităţile propuse copiii şi părinţii au putut redescoperi simplitatea relaţiilor, bucuria jocurilor, frumuseţea naturii, bucuria Evangheliei şi puterea rugăciunii.

Anul acesta, pe lângă Sfintele Liturghii, momentele de rugăciune, piesele de teatru regizate după textul evengheliei de duminică și competiția pe echipe, participanții au avut bucuria de a experimenta universalitatea Bisericii prin participarea în tabără a unui grup de tineri veniți din Franța și Spania însoțiți de părintele Claeys.

În filmările de mai jos se poate simți entuziasmul și bucuria participanților la plecarea din tabără: