Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

O altă Europă: Președintele, premierul și poporul, uniți în jurul Fecioarei Maria

 
O altă Europă: Președintele, premierul și poporul, uniți în jurul Fecioarei Maria
  • 30 Aug 2017
  • 4304

O mare sărbătoare a avut loc sâmbăta trecută la Czestochowa (Polonia). Sărbătoarea a fost prilejuită de împlinirea a 300 de ani de la încoronarea icoanei miraculoase a Fecioarei Maria, care a avut loc în anul 1717.

Omagierea s-a aflat sub patronajul direct al guvernului polonez, ai căror reprezentanți, in primis președintele Andrzej Duda și premierul Beata Szydlo, au participat sâmbătă 26 august a.c., împreună cu un număr foarte mare de pelerini, la Sfânta Liturghie, prezidată de către nunțiul apostolic, Mons. Salvatore Pennacchio.

Conform declarațiilor făcute de cele două Camere ale Parlamentului din Varșovia, anul 2017 este dedicat Fecioarei Maria, Regina Poloniei. Până în prezent, Biroul Filatelic Național a emis un serie de timbre și plicuri comemorative, iar monetăria statului a introdus în circulație o bancnotă specială cu imaginea „Madonei Negre”.

În videoclipul de mai jos puteți vedea imaginile de la Sfânta Liturghie de sâmbătă 26 august 2017:

Traducere: Liviu UrsuSursa:iltimone.org

Știri din aceeași categorie