Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Rugăciune pentru a vindeca tristețea

 
Rugăciune pentru a vindeca tristețea
  • 31 Aug 2017
  • 10422

Cunoscând faptul că Dumnezeu vrea să fim veseli și că tristețea este un instrument al diavolului care ne duce la păcat, trebuie să încercăm să o combatem în fiecare moment. Sfânta Scriptură ne oferă o cheie: „Este vreunul dintre voi în suferință? Să se roage” (Iac 5, 13). Iată o rugăciune care poate vindeca tristețea prin care trecem astăzi:

Rugăciune

„Doamne Isuse, tu cunoști tristețea care-mi tulbură inima. Astăzi vin în fața Ta și te rog să mă ajuți, deoarece nu mai pot continua așa.

Știu că mă chemi să trăiesc zilnic în pace, cu bucurie și veselie, chiar și în dificultățile pe care le întâmpin. De aceea, astăzi îți cer să îți așezi mâinile binecuvântate pe rănile psihicului meu, pentru a mă elibera de tristețea care se ascunde în mine.

Astăzi, îți cer harul curățitor, pentru a nu trăi înrobit în amintirea amară a evenimentelor din trecut. Îți ofer trecutul, îți ofer ceea ce am trăit și am suferit.

Vreau să mă ierți și să iert, pentru ca bucuria Ta să poată să izvorască în mine.

Îți ofer suferințele împreună cu preocupările sau temerile de mâine. Fă să-mi crească credința în Tine și bucuria inimii. Tu ești Domn și Dumnezeu al istoriei și al vieții. Ocrotește viața mea și a persoanelor dragi mie, cu toate durerile noastre, cu toate nevoile noastre, iar cu iubirea Ta dezvoltă în noi virtutea bucuriei. Amin”.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:it.aleteia.org