Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Noapte de veghe în Catedrala Arhiepiscopală Majoră din Blaj

 
Foto: Noapte de veghe în Catedrala Arhiepiscopală Majoră din Blaj
  • 23 Sep 2017
  • 2757

„Cu Preacurata Fecioară Maria la Crucea lui Isus!”, a fost tema nopții de veghe dintre vineri, 22 septembrie și sâmbătă, 23 septembrie, din Catedrala Arhiepiscopală Majoră din Blaj, unde un număr mare de credincioși din mai multe eparhii s-au unit în rugăciune.

Programul a început la ora 18 cu Rânduiala Vecerniei, iar de la ora 19 a urmat Sfânta Liturghie Arhierească, celebrată de Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, împreună cu un sobor de preoți.

A fost prezent și Preafericitul Părinte Cardinal Lucian, Arhiepiscopul Major al Bisericii noastre. Cuvântul Preafericirii Sale poate fi găsit AICI.

„O noapte de rugăciune într-o Catedrală de credință”, a spus Preasfinția Sa Claudiu, amintindu-le credincioșilor că se află într-un loc aparte, unde credința a fost și rămâne vie, iar jertfa a fost pâine cotidiană. Mulțumindu-le celor prezenți, Preasfinția Sa i-a asigurat de faptul că Maica Sfântă nu uită rugăciunile, sacrificiile și jertfele lor și i-a îndemnat ca atunci când se gândesc la cruce, să se gândească la iubirea lui Dumnezeu.

(GALERIE FOTO)

Noaptea de veghe din Catedrala Blajului s-a încheiat în zorii zilei cu Dumnezeiasca Liturghie, care a început la ora 06.00.

 

Biroul Arhieparhial de Presă