Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 8
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Pr. Daniel-Ange, în vizită la Blaj

 
Pr. Daniel-Ange, în vizită la Blaj
  • 06 Sep 2013
  • 2669

Miercuri, 5 septembrie 2013, pr. Daniel-Ange, preot  francez, scriitor, fondatorul școlii de rugăciune și evanghelizare  ”Jeunesse-Lumière”, foarte cunoscut și  pentru cărțile sale de spiritualitate, a fost în vizită la Blaj.

Aflându-se în România cu ocazia beatificării Monseniorului Vladimir Ghika, pr. Daniel-Ange a venit la Blaj pentru a se întâlni cu Întâistătătorul Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, Preafericitul Părinte Cardinal Lucian, și cu Episcopul Curiei, Preasfinția Sa Claudiu. În cadrul întâlnirilor s-a discutat despre recenta beatificare ce a avut loc la București, pe 31 august 2013, precum și despre procesul de beatificare a celor șapte episcopi martiri ai Bisericii Române Unite. pr. Daniel-Ange s-a angajat să susțină cauza de beatificare a martirilor Bisericii Greco-Catolice.