Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Invitație la Simpozionul omagial al Ordinului Sfântului Vasile cel Mare

 
Invitație la Simpozionul omagial al Ordinului Sfântului Vasile cel Mare
  • 09 Noi 2017
  • 2072

În Anul Jubiliar 2017 al Ordinului Sfântului Vasile cel Mare, Provincia Sfinții Apostoli Petru și Pavel România organizează, în colaborare cu Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Cluj-Gherla și Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca, Simpozionul omagial: ”ORDINUL SFÂNTULUI VASILE CEL MARE (OSBM) ÎN BISERICA ROMÂNĂ UNITĂ CU ROMA, GRECO-CATOLICĂ”, care se va desfășura Sâmbătă 18 Noiembrie 2017 începând cu orele 10.30 în Aula de conferințe „CARDINAL IULIU HOSSU” din Piaţa Cipariu, Cluj-Napoca.

        În cadrul acestui eveniment, în prezența Nunțiului Apostolic, vor susține comunicări: Prof. univ. dr. Ovidiu Ghitta, Decanul Facultății de Istorie și Filosofie UBB Cluj, Conf. Univ. dr. Greta Monica Miron, Facultatea de Istorie și Filosofie UBB Cluj, Asist. Univ. dr. Lucian Turcu, Facultatea de Istorie și Filosofie UBB Cluj și Domnul Av. Dr. Ionuț Vida-Simiti.

        Vă așteptăm cu mult drag.

 

În Domnul,

 

Ieromonah Ioan L. Daboc, OSBM

Protoegumen