Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Pentru totdeauna. După 71 de ani de căsătorie, se sting în aceeași zi, ținându-se de mână

 
Pentru totdeauna. După 71 de ani de căsătorie, se sting în aceeași zi, ținându-se de mână
  • 27 Noi 2017
  • 3412

Isabell Whitney și Preble Staver s-au stins la puține ore distanță unul de celălalt, după ce au petrecut o viață împreună. S-au căsătorit în anul 1946.

Șaptezeci și unu de ani de căsătorie, o viață împreună și nici măcar o clipă unul fără celălalt: aceasta este povestea emoționantă a celor doi soți americani care au murit în aceeași zi, la câteva ore distanță.

Isabell și Preble au avut cinci copii și, din păcate, au trebuit să înfrunte și moartea prematură pentru unul dintre ei. În ciuda obstacolelor vieții, cei doi au trăit împreună 71 de ani, unul lângă celălalt.

La primele simptome ale bătrâneții, cuplul s-a transferat la un centru de îngrijire pentru vârstnici din Norfolk. În timp, boala i-a forțat să locuiască în camere separate. O distanță doar fizică, atâta timp cât iubirea a rămas neschimbată. În ultimele zile, cei doi au locuit împreună, până când moartea i-a despărțit.

Printr-o postare pe Facebook, fiica Lurie a dorit să amintească ultimele clipe din viața părinților ei: „Cu ocazia zilei de naștere a tatălui, mama a fost dusă să-l viziteze. Era pe 17 octombrie. Dintr-o dată am auzit o voce suavă care-i cânta tatălui meu „La mulți ani!” Era mama. Din acea zi au rămas împreună liniștiți până în ziua de 25 octombrie când au murit la vârsta de 95, respectiv 96 de ani”.

 

Traducere: Liviu Ursu

 Sursa:papaboys.org