Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Unul dintre noi: mai mult de un milion de semnături din toată Europa

 
Unul dintre noi: mai mult de un milion de semnături din toată Europa
  • 13 Sep 2013
  • 3916
Conform regulilor stabilite pentru inițiativele legislative cetățenești europene trebuie atins un număr minim de semnături de cel puțin 7 state membre. Începând de joi 12 septembrie, 11 țări (Austria, Franța, Germania, Ungaria, Italia, Lituania, Olanda, Polonia, Romania, Slovacia și Spania) au îndeplinit această cerință. În plus, s-au strâns deja peste 1.000.000 de smnături din toată Europa.

S-au strâns peste 85.000 de semnături în Franța, iar în România aproape 66.000 de personae au semnat pentru această inițiativă cetățenească.

Cu toate acestea, inițiativa nu trebuie să se oprească. Noul obiectiv este ca până la sfârșitul lunii octombrie 2013 să se strângă peste 1,2 milioane de semnături. Odată ce baremul oficial a fost atins, este preferabil să se mai strângă 200.000 de semnături suplimentare, pentru a se evita ca această inițiativă să fie invalidată, din cauza unor eventuale formulare completate incorect și pentru ca această inițiativă să aibă mai multă greutate în fața instituților europene.

Pentru mai multe detalii despre această inițiativă și pentru strângere de semnături dați click AICI

Traducere: ACCSursa:lesalonbeige.blogs.com