Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Emoționantul „DA” al celei care se căsătorește cu 18 ore înainte de a muri

 
Emoționantul „DA” al celei care se căsătorește cu 18 ore înainte de a muri
  • 09 Ian 2018
  • 5618

La 18 ore de la căsătorie și la doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer, Heather Mosher a murit într-un spital din Connecticut (SUA).

Nu a reușit să învingă boala, împotriva căreia a luptat până în ultima clipă, dar fotografiile căsătoriei sale cu David, publicate pe Facebook, au devenit acum simbolul puternic al acelei lupte, al atașamentului față de viață și al dorinței de a o trăi cu intensitate până la sfârșit.

Conform Abc News (2 ianuarie), căsătoria ar fi trebuit să aibă loc la data de 30 decembrie 2017, însă agravarea stării de sănătate a femeii a făcut ca evenimentul să aibă loc la 23 decembrie 2017. Căsătoria a fost celebrată în capela spitalului în care femeia era spitalizată, în prezența rudelor și a prietenilor. Câteva ore mai târziu, femeia s-a stins.

Heather și David s-au cunoscut în anul 2016, iar un an mai târziu băiatul avea intenția să o ceară în căsătorie. Tocmai când era pregătit să-i facă această propunere, Heather a fost diagnosticată cu cancer la sân. Cu toate acestea, David nu a renunțat: „Nu trebuia să înfrunte singură această cale”.

Din cauza bolii, femeia a fost constrânsă să trăiască ultimii ani între spitale, tratamente și terapii, până în septembrie 2017, când metastazele s-au răspândit în creier. Din acel moment, nimic nu a mai rămas de făcut. Heather a continuat să lupte, realizând, cu puține ore înainte de a muri, visul iubirii alături de David.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:it.aleteia.org