Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Viața copilului tău valorează mai mult decât un meci de fotbal

 
Viața copilului tău valorează mai mult decât un meci de fotbal
  • 10 Ian 2018
  • 1350

Viața unei persoane este mult mai importantă decât un meci de fotbal. Această lecție vine de la unul dintre cei mai buni antrenori din lume: Pep Guardiola.

Unul dintre jucătorii săi de la Manchester City - echipă situată în prezent pe primul loc în campionatul englez - mijlocașul spaniol David Silva, a întâmpinat probleme cu fiul său Mateo, născut prematur, care se luptă între viață și moarte.

După aflarea veștii, Guardiola și-a anunțat decizia într-o conferință de presă, fără a detalia situația în care se află jucătorul: „David Silva este în afara echipei pentru o perioadă nedeterminată, nu știu când va reveni. Viața personală este mai importantă decât orice altceva”.

A doua zi, printr-o postare pe rețelele de socializare, în care se poate vedea durerea unui tată, împărțită în mod dramatic între bucuria naturală pentru nașterea unui copil și neliniștea în fața stării de sănătate a copilului, Silva a clarificat: „Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesajele de iubire și de afecțiune primite în ultimele săptămâni. Totodată aș vrea să le mulțumesc colegilor, antrenorului și clubului, pentru faptul că au înțeles situația mea. Vreau să împărtășesc cu voi bucuria nașterii fiului meu Mateo care, pentru că a venit pe lume destul de prematur, se luptă zi de zi cu ajutorul medicilor”.

 

Traducere: Liviu Ursu

 

 Sursa:it.aleteia.org

Știri din aceeași categorie