Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Rugăciunea - punte peste hotare

 
Rugăciunea - punte peste hotare
  • 05 Feb 2018
  • 1525

În data de 4 februarie 2018, în Parohia Greco-Catolică din Cetatea de Baltă s-a celebrat duminica parteneriatului cu Parohia Catolică St. Maria Königin der Apostel din localitatea Baiersbronn-Germania.

În cadrul Sfintei Liturghii cele două comunități s-au rugat unii pentru alții cu scopul ca Bunul Dumnezeu să întărească tot mai mult acest parteneriat pentru binele tuturor. Credincioșii Parohiei din Baiersbronn au continuat și în această duminică să adune fonduri pentru realizarea unui parc de copii la Centru Caritas Sf. Anton din Cetatea de Baltă, care sperăm să fie finalizat intr-un timp cât mai scurt. Spre final s-a realizat o legătură Skype, prin intermediul căreia cele două comunități s-au salutat reciproc.

Mulțumim pe această cale Dl. Claudiu Nicusan (Sef birou dezvoltare strategica si fundraising) din cadrul Curiei Arhiepiscopiei Majore, reprezentanților Centrului Caritas Sf. Anton din Cetatea de Baltă, copiilor si părinților acestora precum și tuturor celor prezenți.

 

Pr. paroh Sorin IvanSursa:bru.ro