Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 8
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Curs pentru formarea leadership-ului în structurile eparhiale

 
Foto: Curs pentru formarea leadership-ului în structurile eparhiale
  • 19 Feb 2018
  • 2698

În urmă cu câteva zile s-a încheiat seria celor patru module de ateliere de lucru pentru responsabilii din structurile de conducere ale eparhiilor greco-catolice din România, desfășurată în perioada februarie 2017 - februarie 2018.

Proiectul intitulat „Curs pentru formarea leadership-ului în structurile eparhiale”, organizat de Curia  Arhiepiscopiei Majore și finanțat de către organizația catolică Renovabis, a urmărit dezvoltarea abilităților de management a structurilor de conducere ale Bisericii.

Cu ajutorul trainerului din Germania, Dl. Willi Kawohl, reprezentanții eparhiilor greco-catolice la acest curs (episcopi, vicari, economi, rectori, protopopi, parohi, cancelari, responsabili de compartimente sau instituții din cadrul eparhiilor), au elaborat un ghid - instrument ajutător liderului în acțiunile sale, care va fi prezentat Sinodului Episcopilor spre aprobare.

 

Biroul Arhieparhial de Presă