Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Maine: numărul avorturilor a scăzut cu 23,3% într-un an și cu 64% față de acum 24 de ani

 
Maine: numărul avorturilor a scăzut cu 23,3% într-un an și cu 64% față de acum 24 de ani
  • 24 Sep 2013
  • 2989
Între 2010 și 2011, în Maine (SUA) s-a constatat o scădere a numărului avorturilor cu 23,3 %, după cum indică "2011 Induced Abortion Report", publicat recent de către Centrul pentru Controlul Bolilor din Maine. Cu alte cuvinte, în 2011 au fost făcute 1773 de avorturi, cu 538 mai puține decât în anul precedent. Acesta este al patrulea an consecutiv în care practica avortului a scăzut foarte mult,  spre bucuria Terezei McCann - Tumidajski, director al ”Maine Right to Life”. Suntem departe de 2689 avorturi provocate în 2007 și 4767  făcute în 1987! Scăderea cu 916 a suprimării de copii în pântecele mamelor în patru ani (34 % și chiar 39,3 % pentru cele aflate între 12-24 de ani și  cu 62,8 % în 24 ani), o bucură. "Locuitorii din Maine o spun clar și răspicat: avortul nu este o soluție", spune aceasta.

Cum se pot explica aceste rezultate ? "Minunile tehnologiei moderne, reabilitează un adevăr etern: viața începe la concepție, fiecare viață umană este prețioasă", a declarat Tereza McCann - Tumidajski . "Mii de imagini ecografice ale bebelușilor nenăscuți sunt acum primele imagini ale copiilor noștri. Părinții și bunicii afișază cu mândrie aceste imagini frumoase pe iPad-urile și frigiderele lor. Sunt folosite pentru a anunța nașterea unui copil și chiar arătate în sălile de clasele ale grădinițelor de către copiii dornici de a arăta colegilor o fotografie de-a fratelui sau a surorii ce urmează să se nască", relatează directorul organizației Maine Right to Life. O altă explicație: în ultimii șaisprezece ani Maine Vitae Society, departamentul de publicitate al organizației, a difuzat peste 100.000 de spoturi publicitare pe canalele de televiziune ale statului Pin. Ca să nu mai vorbim de intervențiile educaționale ale organizației Maine Right to Life pe teren (din 2005 până acum peste 130.000 de tineri au fost sensibilizați în acest sens), un alt rol important îl are site-ul Teenbreaks.com. 25 de centre de suport pentru femeile aflate în dificultate, și-au deschis porțile  fără un ban din bugetul publici. În fața acestor realizări nu se poate spune decât: jos pălăria! Iar noi adăugăm: Mulțumim lui Dumnezeu.

Traducere: ACCSursa:lesalonbeige.blogs.com