Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Instalarea noului preot în parohia Micăsasa

 
Instalarea noului preot în parohia Micăsasa
  • 06 Mar 2018
  • 4495

Duminică, 4 martie 2018, la orele 11, s-a celebrat Dumnezeiasca Liturghie, în biserica parohială cu hramul ”Schimbarea la față” din parohia Micăsasa, protopopiatul Blaj, cu ocazia instalării noului administrator parohial în persoana părintelui Călin-Viorel Suciu.

Părintele Suciu a fost hirotonit în data de 5 iunie 2004, după hirotonire fiind numit paroh în parohia Lunca, iar din 1 martie 2018 a fost numit și administrator parohial în parohia Micăsasa, protopopiatul Blaj.

Dumnezeiasca Liturghie a fost prezidată de părintele Ioan Fărcaș, protopop de Blaj și vicar mitropolitan, care la finalul celebrării a rostit cuvântul de învățătură și a citit Decretul de numire emis de Preafericirea Sa Cardinalul Lucian. La finalul celebrării noul administrator parohial a mulțumit Preafericirii Sale pentru încrederea acordată, promițând să se angajeze cu tot elanul tineresc în slujirea poporului lui Dumnezeu din parohia încredințată.

Pr. Prot. Ioan Fărcaș