Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Tineri cercetași în vizită la bunici

 
FOTO: Tineri cercetași în vizită la bunici
  • 30 Mar 2018
  • 1799

Astăzi e ultima zi de școală înaintea vacanței de Paște. Mulți dintre elevi poate se pregătesc să petreacă momente de bucurie în vacanță la bunici. Și bunicii numără zilele de un timp încoace, așteptând cu nerăbdare sosirea nepoților. Momentele petrecute cu aceștia reprezintă pentru ei o gură de aer proaspăt. Fiind implicați într-o rutină specifică oamenilor în vârstă, atunci când sosesc nepoții, de fiecare dată spun că parcă au reînviat. Au activitate, fapt care îi ține în priză și îi întinerește. Dar nu toți copiii au bucuria de-ai mai avea pe bunicii lor și sunt mulți bunici ai căror nepoți sunt departe și poate nu vor avea bucuria să-i vadă.

Sunt și bunici internați în centre de reabilitare sau case de bătrâni, cu ei nepoții nu mai au cum să petreacă foarte mult timp. Eventual, pot să le facă câte o scurtă vizită și cam atât. La acești bunici s-au gândit și copiii din Asociația Cercetașii Munților, din grupul din Beclean.

(ALBUM FOTO)

Știind că se apropie Paștele și că prezența lor le va face o mare bucurie persoanelor internate la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Adulți din Beclean, tinerii cercetașii le-au făcut o vizită. Nu le-au dus mare lucru, pentru că au de toate și sunt foarte bine îngrijiți de personalul de specialitate de acolo, doar le-au cântat, i-au îmbrățișat și le-au oferit câte o cărticică cu Calea Crucii. A fost un moment frumos, emoționant și benefic atât pentru „bunici” cât și pentru „nepoți”.

ACC

Știri din aceeași categorie