Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Doi frați gemeni au fost hirotoniți preoți în aceeași zi

 
Doi frați gemeni au fost hirotoniți preoți în aceeași zi
  • 06 Iun 2018
  • 2931

În urmă cu o săptămână, la New York (SUA), doi frați gemeni au primit taina preoției.

Pe Fifth Avenue din New York, în fața ușilor imense ale Catedrala Sfântul Patrick, o mulțime de fețe strălucitoare stăteau în așteptarea celor care urmau să fie hirotoniți. Înaintea părinților, bunicilor, fraților, surorilor, prietenilor și a familiei, nouă bărbați vin în procesiune și se pregătesc să-și dedice viața slujirii Evangheliei, fiind hirotoniți preoți.

De la frați gemeni la preoți gemeni

Cu câteva momente înainte de începerea procesiunii, Inocencio Montgomery se adresează unui fotograf și-i spune: "Vreau o fotografie doar cu mine și cu fratele meu...! “. Părintele Inocencio vorbește despre fratele său geamăn, Angelus Montgomery, care este și el unul dintre cei nouă diaconi. Într-adevăr, acești doi frați gemeni au devenit ... preoți gemeni!

Fotografia radiantă a celor doi tineri ne amintește că fiecare hirotonire este un eveniment extraordinar. Este un răspuns la chemarea lui Cristos, ca acum 2000 de ani.

Traducere: ACC

 Sursa:it.aleteia.org