Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Avortul copiilor bolnavi - asemenea naziștilor, dar cu mănuși albe

 
Avortul copiilor bolnavi - asemenea naziștilor, dar cu mănuși albe
  • 17 Iun 2018
  • 2085

„În secolul trecut, întreaga omenire era scandalizată de ceea ce făceau naziștii pentru purificarea rasei. Astăzi facem același lucru, dar cu mănuși albe”, a spus Papa Francisc membrilor delegaţiei Forumului Familiilor, referindu-se la avortul copiilor bolnavi.

„Este la modă, ceva obișnuit, când în timpul sarcinii se vede că copilul suferă de ceva: prima ofertă este „îl dăm afară?”. Uciderea copiilor. Pentru a rezolva o viață liniștită, scoatem afară o persoană nevinovată”.

Astăzi este dureros să o spunem: se vorbește despre familii diversificate, despre diferite tipuri de familii. Da, este adevărat că termenul „familie” este analog și există familia stelelor, familia arborilor, familia animalelor... dar, familia, imaginea lui Dumnezeu, bărbat și femeie, este una singură”, a încheiat Papa.

 

Traducere: Liviu Ursu

 Sursa:ansa.it