Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Celebrare Arhierească a hramului Sfinților Apostoli Petru și Pavel în parohia Apalina - Reghin

 
Foto: Celebrare Arhierească a hramului Sfinților Apostoli Petru și Pavel în parohia Apalina - Reghin
  • 30 Iun 2018
  • 2725

Sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel din acest an (2018) a constituit un motiv de mare bucurie pentru credincioșii Parohiei Apalina – Reghin, deoarece, din încuviințarea Preafericitului Părinte Arhiepiscop Lucian Cardinal Mureșan, l-au avut în mijlocul lor pe Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore.

Motivul prezenței Preasfinției Sale în mijlocul comunității l-a constituit binecuvântarea lucrărilor de renovare a bisericii și binecuvântarea casei parohiale, lucrări care au fost finalizate prin strădania, implicarea și dăruirea părintelui Paroh Gheorghe Lupea.

(GALERIE FOTO)

La sfârșitul Sfintei Liturghii s-a oficiat rugăciunea Parastasului pentru sufletul preoților care au păstorit această parohie, amintindu-i de asemenea și pe martirii Bisericii noastre.

La finalul oficiilor liturgice, părintele paroh a mulțumit Preasfinției Sale Claudiu, rugându-l să transmită mulțumiri și Preafericirii Sale Cardinal Lucian, a mulțumit preoților și credincioșilor care au fost prezenți la acest eveniment, mulțumind de asemenea tuturor binefăcătorilor materiali și spirituali ai acestei parohii.

 

Corespondent e-communio

Foto: Budai Antal Istvan