Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Noi o venerăm pe sfânta Fecioară Maria

 
Noi o venerăm pe sfânta Fecioară Maria
  • 03 Aug 2018
  • 1571

Trebuie să o cinstim pe Fecioara Maria pentru că Isus Cristos a cinstit-o mai întâi, iar noi suntem invitaţi să-l imităm pe Isus. Poate să existe în lume un fiu care s-o fi iubit şi cinstit mai mult pe propria mamă decât aşa cum a făcut-o Domnul nostru Isus Cristos? Şi dacă el a cinstit-o şi a iubit-o atât de mult pe Fecioara Maria, cum să nu o cinstim noi şi să nu o iubim din toată inima?

Noi o venerăm pe Fecioara Maria, pentru că trupul omenesc cu care Isus ne-a mântuit pe noi pe cruce i l-a dat chiar ea. Timp de nouă luni, ea a format în sânul său, prin minunea Spiritului Sfânt, trupul preasfânt al lui Isus. Ochii lui Isus i-au fost daţi de mama sa, Maria. Sângele cu care ne-a salvat pe cruce i l-a dăruit mama sa. Mâinile cu care binecuvânta, limba cu care pronunţa discursuri şi învăţături atât de frumoase, inima sa, care ne-a iubit atât de mult şi care a fost străpunsă de suliţă, întreg trupul său preasfânt a fost format în sânul preacuratei Fecioare Maria. Pentru aceasta o cinstim: pentru că ea l-a format şi l-a adus în lume pe cel care ne-a mântuit de păcatele noastre.

O cinstim pe Fecioara Maria pentru că ea este mama celui mai important Om din lume. Pe bună dreptate cinstim mamele celor mai mari eroi, ale marilor campioni şi ale marilor înţelepţi. Sfânta Fecioară este mama Campionului tuturor campionilor, a Regelui tuturor regilor (Ap 19,16); mama celui mai înţelept şi bun dintre toţi prietenii noştri.Sursa:www.credinta-catolica.ro

Știri din aceeași categorie

  • 12 Ian 2017
  • 4107
  • 0
  • 10 Apr 2015
  • 2884
  • 0