Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Marșul pentru viață de la Berna, Elveția

 
Marșul pentru viață de la Berna, Elveția
  • 27 Sep 2018
  • 3002

Pe 15 septembrie 2018, 1500 de persoane au participat la Marșul pentru Viață de la Berna, un eveniment de celebrare a vieții pus sub sloganurile: „Alege viața” și „Mulțumesc pentru viață”.

La eveniment au luat cuvântul persoane post-abortive, care au povestit trauma profundă prin care au trecut după un avort, deoarece nimeni nu le-a prevenit cu privire la aceste efecte. Participanții au redactat o petiție care cere o cercetare mai aplicată a fenomenului avortului și consecințelor sale psihologice și fiziologice.

S-a vorbit și despre regretabilul obicei de a tria copiii nenăscuți cu ajutorul testelor care depistează dizabilități cu scopul de a determina părinții să avorteze copiii „cu defecte”.

Poliția a tolerat o contramanifestație de aproximativ 800 de persoane care scandau lozinci anticreștine și îi acuzau pe participanții la Marșul pentru viață că vor să îi priveze de așa-zisul „drept” la avort.

 Sursa:stiripentruviata.ro