Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Paula Seling în vizită la papa Francisc: ”Parcă eram din nou copil într-o sfântă zi de Paște”

 
Paula Seling în vizită la papa Francisc: ”Parcă eram din nou copil într-o sfântă zi de Paște”
  • 07 Noi 2018
  • 2484

La audiența generală de miercuri, 7 noiembrie 2018, a participat și Paula Seling împreună cu familia, însoțiți de pr. Paul Pop din eparhia greco-catolică de Oradea. După întrevederea cu Sfântul Părinte, Paula Seling ne-a vorbit despre emoția întâlnirii și despre proiectul educativ ”Liberi să alegem”.

”Parcă eram din nou copil și parcă era din nou sfânta zi de Paște”. La audiența generală de miercuri, 7 noiembrie 2018, a participat și Paula Seling împreună cu familia, însoțiți de pr. Paul Pop din eparhia greco-catolică de Oradea. La solicitarea redacției noastre, Paula Seling ne-a vorbit despre emoția întâlnirii cu Sfântul Părinte și despre proiectul educativ ”Liberi să alegem”, lansat cu binecuvântarea P. S. Virgil Bercea, al eparhiei greco-catolice de Oradea.

Câteva minute mai târziu, Paula Seling a făcut o scurtă vizită la Radio Vatican și a cântat în capela emițătorului pontifical ”Ridica-voi ochii mei spre ceruri”. Mai mult, a oferit ca amintire albumul său ”La picioarele Crucii Tale”. 

Aici, interviul despre întâlnirea cu papa Francisc la audiența generală și proiectul ”Liberi să alegem”.Sursa:www.vaticannews.va