Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Întâlnirea preoților din protopopiatul Târnăveni

 
Întâlnirea preoților din protopopiatul Târnăveni
  • 16 Noi 2018
  • 2334

În seara zilei de marți, 13 noiembrie 2018, cu ocazia lăsatului Postului Sărbătorii Nașterii Mântuitorului, la Biserica "Sfânta Treime" din Cetatea de Baltă, parohul și protopopul Sorin-Ioan Ivan, a convocat preoții din Protopopiatul Târnăveni în ședință ordinară, având în mijlocul lor pe Părintele Vicar și Protopop al Blajului Ioan Fărcaș delegat al Preafericitului Cardinal Lucian Mureșan Arhiepiscop Major și Mitropolit al Arhieparhiei de Alba-Iulia și Făgăraș cu sediul în Blaj.

Programul serii a început la ora 17.00 cu celebrarea Sfintei și Dumnezeieștii Liturghii.

În cuvântul său de învățătură, părintele Vicar și-a exprimat bucuria de a se regăsi în mijlocul celor la care le-a fost păstor celebrând și colindând frumoasele și tradiționalele colinzi "În orașul Viflaim" și "Numai Tu Doamne vei ști". În încheierea cuvântului său a dat citire actului de numire a noului Protopop de Târnăveni.

A urmat apoi cuvântul de mulțumire a Protopopului Sorin- Ioan Ivan și felicitări din partea credincioșilor și autorităților locale reprezentate de Dl ing. Constantin Comandaru și viceprimarul Sorin Suciu.

După celebrarea Sfintei Liturghi Părintele Vicar Fărcaș a convocat preoți la o mica ședință, după care împreună cu invitații și o parte din credincioși prezenți s-au așezat la o agapă frățească, depănând amintiri frumoase petrecute la Cetatea de Baltă.

Pr. prot. Sorin Ivan

 Sursa:bru.ro