Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Angela şi fiica ei au fost salvate

 
Angela şi fiica ei au fost salvate
  • 29 Oct 2013
  • 3207
de Stefano Magni

În cele din urmă Angela Biano a învins! A fost operată pentru tumoarea din creier, iar intervenţia a reuşit prin folosirea unei maşini moderne de radioterapie, Cyberknife, care a făcut posibilă distrugerea tumorii fără a o afecta pe fetiţa din pântecele ei. Angela nici nu se gândea altfel: nu a acceptat sacrificarea fiicei ei pentru a se salva!

Angela însă nu a mai fost operată în Italia şi nici într-o structură sanitară publică. După calvarul de la spitalul din Bari, unde aparatul exista însă nu putea fi folosit, Angela a primit mai multe invitaţii din partea unor clinici private din Italia. Chiar dacă nu se cunosc motivele alegerii sale şi nici a modalităţii în care a fost transferată (zborul cu avionul a fost considerat periculos), ea a fost tratată într-o clinică privată din Atena, Grecia.


Traducere: Andrei Hrişman


Sursa:www.lanuovabq.it