Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: Sfânta Liturghie pentru toți vizitatorii site-ului e-communio.ro se va celebra la Lourdes

 
ANUNȚ: Sfânta Liturghie pentru toți vizitatorii site-ului e-communio.ro se va celebra la Lourdes
  • 05 Noi 2013
  • 4752

Dragi prieteni, au trecut doar 7 luni de la lansarea site-ului e-communio.ro și vrem să vă mulțumim pentru interesul și încrederea de care ați dat dovadă: peste 1000 de like-uri pe pagina noastră de facebook, 192.000 de accesări ale site-ului și peste 30.000 de vizitatori unici. O minunată comuniune între oameni care caută semnele prezenței lui Dumnezeu pe întortocheatele cărări ale acestei lumi.

În fiecare lună, pentru a manifesta în mod concret această comuniune dintre noi, am dorit să celebrăm o Sfântă Liturghie.

În această lună, Sfânta Liturghie va fi celebrată la Lourdes (Franța), de către PS Claudiu Pop, pe data de 8 noiembrie 2013, sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail şi Gavril.

PS Claudiu, aflându-se la binecunoscutul Sanctuar al Fecioarei Maria, cu ocazia Sesiunii de toamnă a Conferinței Episcopilor Francezi, va celebra această Dumnezeiasca Liturghie, încredințându-i Maicii Sfinte pe toți cititorii și colaboratorii site-ului e-communio.ro

Dacă printre dumneavoastră sunt persoane care doresc să transmită o intenție specială pentru care ar dori să se facă rugăciuni, vă invităm să ne scrieți pe adresa redacției: ecommunio@gmail.com

Lăudat să fie Isus.

UPDATE:

Sfânta Liturghie va fi celebrată la ora 12:45, ora României. Ne unim în rugăciune.

Știri din aceeași categorie