Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Paraclisul Maicii Domnului în parohia Lunca Târnavei

 
Foto: Paraclisul Maicii Domnului în parohia Lunca Târnavei
  • 26 Mar 2019
  • 866

Frumoasa sărbătoare a Buneivestiri, 25 martie 2019, ne-a adunat pe toți, preoți ai Protopopiatului Blaj și credincioși ai Parohiei Lunca Târnavei, la invitația părintelui Viorel Comșa, parohul acestei parohii, la celebrarea Paraclisului (Canonului de mângâiere) Maicii Domnului. Paraclisul a fost cântat de cei 20 de preoți prezenți.

Cuvântul de învățătură a fost pregătit de părintele Radu Stejar, paroh de Șona, care a aprofundat taina Buneivestiri cu alese citate din imnologia sărbătorii.

Părintele protopop Ioan Fărcaș, la sfârșitul celebrării, a sfințit o garnitură de noi ornate liturgice donate de o familie din parohie, apoi a rostit un scurt cuvânt concluziv, prin care a asigurat că ”Maica Domnului, Fecioara Buneivestiri cu siguranță ne-a văzut adunați pe toți în această biserică”.

(GALERIE FOTO)

Părintele paroh, Viorel Comșa, a adus mulțumirile finale. La celebrarea noastră a fost prezent și primarul comunei Șona, domnul Florin Mărginean.

 

Pr. Prot. Ioan Fărcaș