Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Comunicat: Lansarea site-ului oficial pentru vizita Sfântului Părinte la Blaj

 
Comunicat: Lansarea site-ului oficial pentru vizita Sfântului Părinte la Blaj
  • 21 Apr 2019
  • 4091

Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, prin Curia Arhiepiscopiei Majore a lansat duminică, 21 aprilie 2019 (Duminica Floriilor), site-ul oficial al vizitei Sfântului Părinte Papa Francisc la Blaj, din data de 2 iunie 2019.

Pagina web, disponibilă la adresa papafrancisclablaj.ro, conține informații utile pentru pelerinii care vor ajunge la Blaj în data de 2 iunie 2019, programul întâlnirilor, comunicatele oficiale și obiectivele religioase și turistice din Orașul Episcopal.

De asemenea, o întreagă secțiune este dedicată Episcopilor martiri greco-catolici, care vor fi beatificați de Papa Francisc în cadrul Sfintei Liturghii de pe Câmpia Libertății.

Va exista și o pagină creată pe Facebook pentru acest eveniment Papa Francisc la Blaj, care va putea fi accesată direct de pe site.

Informațiile de pe site-ul papafrancisclablaj.ro vor fi actualizate în permanență.

 

 

Biroul Arhieparhial de PresăSursa:bisericaromanaunita.ro