Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Povestea a doi martiri din București – Expoziție despre Vasile Aftenie și Tit Liviu Chinezu, episcopi greco-catolici martiri

 
Povestea a doi martiri din București – Expoziție despre Vasile Aftenie și Tit Liviu Chinezu, episcopi greco-catolici martiri
  • 02 Mai 2019
  • 2014

În pregătirea vizitei Papei Francisc în România și a beatificării celor șapte episcopi români greco-catolici martiri, marți, 7 mai 2019, orele 11, în foaierul Bibliotecii Centrale Universitare se va inaugura expoziția Povestea a doi martiri din București. Este vorba de Vasile Aftenie și Tit Liviu Chinezu, doi dintre cei șapte episcopi martiri, pe care acest eveniment îi va prezenta în contextul mai larg al rolului Bisericii Greco-Catolice în formarea României moderne.

La sfârșitul vernisajului se va servi un vin d’honneur.

Organizata de Episcopia greco-catolică de București în parteneriat cu Muzeul național al literaturii române și găzduită de Biblioteca Centrală Universitară, expoziția va rămâne deschisă între 7 și 24 mai 2019.

 Sursa:episcopiabucuresti.ro