Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Doamna Cristiane Murray, vice-director al Sălii de Presă a Sfântului Scaun

 
Doamna Cristiane Murray,  vice-director al Sălii de Presă a Sfântului Scaun
  • 25 Iul 2019
  • 662

Joi, 25 iulie 2019, Sfântul Părinte a numit-o în funcţia de vice-director al Sălii de Presă a Sfântului Scaun pe doamna Cristiane Murray, laureată în Administraţie şi Management Public în cadrul Universităţii Catolice Pontificale din Rio de Janeiro (Brazilia).

Născută la 10 martie 1962, la Rio de Janeiro, doamna Cristiane Murray a lucrat – din 1995 – la Radio Vaticana, instituţie integrată succesiv în Departamentul pentru Comunicare. La Radio Vatican s-a ocupat de redactarea ştirilor pentru radiojurnalul în limba portugheză, de emisiuni despre Biserica misionară în lume, de prezentarea în direct a celebrărilor pontificale şi a catehezelor Sfântului Părinte de la "Angelus" şi de la audienţa generală, luând totodată parte la diferite călătorii internaţionale ale Sfântului Părinte.

Din 2018, colaborează cu Secretariatul General al Sinodului Episcopilor în vederea pregătiri adunării speciale a Sinodului episcopilor pentru Regiunea Amazonia. În afară de portugheză, cunoaşte italiana, spaniola, franceza şi engleza.Sursa:vaticannews.va/ro