Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Deschiderea anului cercetășesc 2019-2020 la Beclean

 
FOTO: Deschiderea anului cercetășesc 2019-2020 la Beclean
  • 02 Oct 2019
  • 1358

Sâmbăta, 28 septembrie, a avut loc deschiderea oficială a noului an cercetășesc 2019/2020 al Grupului “Don Bosco” din Beclean.

Printr-un program bine pus la punct, ziua deschiderii a fost gustată din plin de fiecare participant. Bucuria acestui eveniment fiind amplificată de deschiderea unei noi ramuri cercetășești, dar și de prezența invitaților din Baia Mare, Cluj și București, a comisarului național și a Părintelui Angel Zareczki, asistent spiritual național.

După careul de deschidere, cei peste 80 de copii și tineri s-au jucat, s-au rugat, au participat la atelierele pregătite de șefi, bucurându-se împreună de începerea unui nou an de efort personal, de creștere umană și creștină, prin intermediul pedagogiei cercetășești.

Grupul de la Beclean a luat naştere acum nouă ani și face parte din Asociația Cercetașii Munților, care își propune să ofere copiilor şi tinerilor o educaţie complementară celei primite în familie şi la şcoală, prin implicarea acestora în acţiuni specifice.

 

ACC