Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Roagă-te îngerilor păzitori ai familiei tale înainte de a începe ziua

 
Roagă-te îngerilor păzitori ai familiei tale înainte de a începe ziua
  • 23 Dec 2019
  • 6447

De Philip Kosloski

Cereți-le să vă protejeze familia și să vă conducă pe toți spre alegeri bune.

Există numeroase modalități de a-ți începe ziua în familie, dar una la care poate nu te-ai gândit este să te rogi tuturor îngerilor voștri păzitori. Catolicii cred cu tărie că fiecărei persoane i se atribuie un Înger Păzitor și există pentru a ne proteja și ghida în sarcinile noastre zilnice.

Aceasta este o veste bună, deoarece avem nevoie de tot ajutorul pe care îl putem obține pentru a trăi o viață de virtute. Acești îngeri sunt întotdeauna alături de noi, dar nu le vedem întotdeauna influența. De multe ori acest lucru se datorează faptului că nu suntem deschiși la îndrumarea lor sau nu apelăm la aceștia în nevoi.

O modalitate de a reaminti întregii familii să-și invoce Îngerul Păzitor pe parcursul zilei este de a oferi o rugăciune de dimineață acestor îngeri. Iată o rugăciune adaptată din Manualul de Aur care poate fi rostită în familie.

“O, sfinți îngeri păzitori, în a căror grijă am fost încredințati de Dumnezeu, luminați-ne, protejați-ne și ghidați-ne în această zi; apărați-ne de toate ispitele și obțineți pentru noi tot harul necesar, ca să-L iubim pe Dumnezeu și să-l slujim aici, până când ne vom alătura cu tine pentru a iubi, a lăuda și a ne bucura de prezența lui Dumnezeu, în viața veșnică.

Domnul să ne binecuvânteze și să ne păzească de tot răul și să ne aducă la viața veșnică; și sufletele credincioșilor, prin mila lui Dumnezeu, să se odihnească în pace. Amin.”

 

Traducerea: Ioan-Ștefan DumitrașSursa:aleteia.org

Știri din aceeași categorie