Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Un copil la Lourdes: „Isuse, dacă nu mă vindeci, o să-i spun Mamei tale”

 
Un copil la Lourdes: „Isuse, dacă nu mă vindeci, o să-i spun Mamei tale”
  • 23 Iun 2020
  • 3954

de Claudio de Castro

Scena a avut loc într-o după-amiază. În timp ce aștepta alături de ceilalți bolnavi pentru a primi binecuvântarea cu Preasfântul Sacrament, un copil bolnav care a ajuns în pelerinaj la Lourdes, se adreseză preotului care a venit să-l binecuvânteze:

„Dacă nu mă vindeci, îi spun mamei tale”, a spus copilul. Preotul și-a continuat drumul, iar apoi s-a întors din nou pentru a-l binecuvânta. Mama i-a povestit despre miracolele de la Lourdes, despre iubirea infinită pe care Fecioara Maria o are pentru noi și despre modul în care aceasta mijlocește pentru noi în fața Fiului său. În momentul în care preotul a ajuns din nou în apropierea copilului, acesta a strigat: „Isuse, dacă nu mă vindeci, o să-i spun Mamei tale”. Și în acel moment a avut loc miracolul.

Acesta este puterea de mijlocire a Fecioarei Maria! Nu credeți că ar putea face același lucru și pentru voi? Să știți că nu suntem singuri. Avem o Mamă în cer.

 

Traducere: LNU

 

 Sursa:it.aleteia.org