Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Meditaţie la "Botezul Domnului": pr. Gabriel Buboi, rectorul Colegiului Pio Romeno din Roma

 
Meditaţie la "Botezul Domnului": pr. Gabriel Buboi, rectorul Colegiului Pio Romeno din Roma
  • 04 Ian 2014
  • 4368
Ne apropiem de Bobotează. Radio Vatican propune ascultătorilor săi o nouă meditaţie, oferită cu generozitate de rectorul Colegiului Pontifical Pio Romeno din Roma, pr. Gabriel Buboi.

Ascultă aici: RealAudioMP3


Sărbătoarea Botezului Domnului închide ciclul de sărbători din această perioadă a anului. Naşterea Domnului, Tăierea împrejur a Domnului şi Botezul său în Iordan, sunt trei sărbători care ni-l descoperă pe Dumnezeu şi de aceea sunt numite "teofanii" sau "epifanii".

"După Botezul său în Iordan", subliniază pr. Gabriel Buboi în această meditaţie, "Isus îşi începe viaţa publică, misiunea pe care i-a încredinţat-o Tatăl: să anunţe vestea cea bună a mântuirii care s-a arătat. Putem cere şi noi harul de a fi cei care răspândesc cu generozitate oamenilor din secolul al XXI-lea bucuria mântuirii, vestea cea bună a iertării păcatelor şi a porţilor deschise ale paradisului".Sursa:ro.radiovaticana.va